Sabtu, 11 Mac 2023 15:38

EVENTERRA 2.0 ICYM DISAMBUT MERIAH

Rate this item
(2 votes)

Program Eventerra 2.0 berjaya menonjolkan sifat kepimpinan, kerja berpasukan dan bakat keusahawanan di kalangan pelajar ICYM. Ini selaras dengan matlamat Sekolah Pengurusan Perniagaan memberi pendedahan ilmu keusahawanan dan perniagaan.

Pelbagai acara diadakan seperti jualan makanan, minuman dan aktiviti lain mengikut kreativiti masing-masing untuk menjana keuntungan. Program dimeriahkan lagi dengan persembahan Kewer Dance dan Ihram Tutorial. Apabila ditanya berkenaan program ini, rata-rata pelajar menyatakan ianya bagus dan boleh ditambahbaik lagi di masa akan datang.

"INDUSTRY BASED Higher Learning Institution”

Read 2229 times Last modified on Ahad, 12 Mac 2023 14:21

Penafian

KAYM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Ikuti kami

Facebook Youtube Instagram