Berita

Selasa, 24 Oktober 2023 03:17

MAJLIS KONVOKESYEN INTERNATIONAL COLLEGE OF YAYASAN MELAKA (ICYM) KE 19

Written by
Rate this item
(0 votes)

TAHNIAH & SYABAS❤

Majlis Konvokesyen ICYM ke 19 berlangsung di Dewan Canselor UTeM, Melaka dan melibatkan seramai 765 graduan ICYM yang telah berjaya menamatkan pengajian di peringkat Ijazah, Diploma dan Sijil.

Graduan program diploma ICYM yang bergraduat adalah seramai 339 dan 345 graduan Sijil Kemahiran Malaysia. Selain itu, seramai 81 penerima ijazah dan diploma program kerjasama Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dan 7 penerima sijil pengiktirafan dan lesen penyelengaraan pesawat - pihak berkuasa Penerbangan Awam Malaysia (CAAM) graduan dari Aeronautic Development Centre (ADC).

Pada majlis tersebut, seramai 9 graduan menerima penganugerah Pelajar Cemerlang dan kemuncak majlis adalah Anugerah Emas Konvokesyen bagi Pelajar Terbaik Keseluruhan.

Keutamaan ICYM adalah Jaminan Pekerjaan Kepada Semua Graduan ICYM. Kejayaan ICYM hari ini dianggarkan lebih dari 89% graduan ICYM mendapat pekerjaan dan berjaya dalam bidang masing-masing.

"Industry Based Higher Learning Institution"

 

Read 1349 times

Penafian

Tahniah dan terima kasih kerana menggunakan laman web rasmi ICYM. ICYM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Ikuti kami

Facebook Youtube Instagram

Test1